Overzicht van alle vakantiehuizen en chalets in Cala Llonga Ibiza. Huur met een groep vrienden een vakantiewoning en geniet van een heerlijke vakantie! Wij hebben alle huizen in Cala Llonga Ibiza op een rij gezet.
Booking.com

Vakantiehuis Cala Llonga Ibiza huren

Ben je op zoek naar een vakantiehuis in Cala Llonga Ibiza? Dan helpen wij je graag verder. Wij hebben de leukste een mooiste vakantiehuizen van Cala Llonga Ibiza op een rij zoeken. Het overgrote deel van de hieronder beschreven accomodaties wordt aangeboden door Nederlandse reisorganisaties. Maar je kunt natuurlijk ook zelf een vakantiewoning huren Bijvoorbeeld via het bekende booking.com zij hebben naast hotelkamers ook appartementen en vakantiehuizen in hun assortiment.
Hieronder staan een aantal vakantiehuizen in Cala Llonga Ibiza.

 • chalet Cala Llonga Ibiza - Casa la Vida

  Casa la Vida

  chalet in Cala Llonga Ibiza (4-sterren)
  Casa la Vida is gebouwd in Moorse stijl en ligt op een rustige locatie vlakbij een prachtige baai, aan de voet van een berg.
  In de omgeving vindt u prachtige baaien, zoals op 5 minuten loopafstand het familie vriendelijke strand en dorp van Cala Llonga. Ook de bekende beach club Amante is op slechts 10 minuten loopafstand.
  De rui ...lees verder

  Meer informatie Max. 6 personen vanaf 2737 EURO

Vakantiehuis Cala Llonga Ibiza tips en tricks

Hieronder staan een paar handige tips die je helpen om de juiste accomodatie uit te kiezen. Veel succes!