Alle informatie over Santa Eulalia Ibiza op een rij. Hoe kom je er? Wat kan je er doen? Hoe vind je accomodatie? Wij hebben alle informatie over Santa Eulalia op een rij gezet!

De serene kant van Ibiza ontdekken in Santa Eulalia

Ken je Santa Eulalia op Ibiza al? Het eiland Ibiza staat internationaal bekend als een populaire bestemming onder jongeren voor een feestvakantie. Dit Spaanse eiland heeft echter ook een serene kant die niet veel mensen kennen. Ibiza is namelijk ook een eiland waar je heerlijk tot rust kunt komen om cultuur te gaan snuiven of om te wandelen door de prachtige natuur. Als je op zoek bent naar een mooie locatie voor een rustige en ontspannen zonvakantie, is Santa Eulalia des Riu wellicht een goede optie. Dit is de derde badplaats van Ibiza en wordt ook wel Santa Eulalia genoemd. Hier ontdek je het authentieke Ibiza.

Rustige zonvakantie

In deze badplaats kun je ontsnappen van het feestgedruis. Er zijn wel uitgaansgelegenheden aanwezig, maar het nachtleven is minder heftig vergeleken met de andere grote badplaatsen. Het blijft bij een aantal gezellig bars met livemuziek en cocktails. Het is daarom een fijne locatie voor wie wilt genieten van een rustige zonvakantie. Net zoals in andere toeristische gebieden, zul je hier alles aantreffen wat je nodig hebt voor een zorgeloze vakantie. Dankzij het mediterrane klimaat is het hier bovendien zeer aangenaam. In de zomer kun je altijd op warm weer rekenen.

Met het gezin naar Santa Eulalia

Wanneer je een gezin met kinderen hebt, is het belangrijk dat de vakantiebestemming kindvriendelijk is. Santa Eulalia is dat zeker, omdat het hier iets rustiger is en je in mindere mate feestgangers tegenkomt. De badplaats beschikt daarnaast over prachtige zandstranden die ondiep en schoon zijn. De stranden zijn daarom geschikt voor een familie met kinderen. Er zijn veel faciliteiten en entertainment aanwezig rondom de stranden. Veel hotels en appartementencomplexen zijn ook gericht op gezinnen. Je kunt ook met jouw familie gaan wandelen, winkelen of een hapje eten in een van de vele restaurants.

De bezienswaardigheden van Ibiza en Santa Eulalia

Ibiza-Stad is niet ver gelegen van deze stad, waardoor je gemakkelijk de bezienswaardigheden van deze stad kunt bezichtigen. Met de auto ben je er in 20 minuten. In Santa Eulalia zijn echter ook interessante bezienswaardigheden te vinden. Een belangrijke toeristische trekpleister is Puig de Missa, een schilderachtig kerkje uit de 16e eeuw. Wat ook leuk is om te zien, zijn de hippiemarkten en het authentieke gemeentehuis. Santa Eulalia wordt daarnaast het culturele en gastronomische centrum van Ibiza genoemd. Je zult je hier dan ook prima vermaken.

Appartementen in Santa Eulalia Ibiza

Hieronder staan een aantal van onze favoriete appartementen in Santa Eulalia Ibiza.

Appartementen Casa Luis

Appartementen Casa Luis
vanaf 259,00 EURO meer info

Villa S'argamassa

Villa S'argamassa
vanaf 810 EURO meer info

Tropic Garden

Tropic Garden
vanaf 393 EURO meer info

TUI MAGIC LIFE Cala Pada

TUI MAGIC LIFE Cala Pada
vanaf 582 EURO meer info

Ros

Ros
vanaf 403 EURO meer info


Hotels in Santa Eulalia Ibiza

Hieronder staan een aantal van onze favoriete hotels in Santa Eulalia Ibiza.

Palladium Don Carlos

Palladium Don Carlos
vanaf 783 EURO meer info

Aguas de Ibiza

Aguas de Ibiza
vanaf 1101 EURO meer info

Hotel Riomar

Hotel Riomar
vanaf 389 EURO meer info

Anfora

Anfora
vanaf 415 EURO meer info

Insotel Fenicia Prestige Suites en Spa

Insotel Fenicia Prestige Suites en Spa
vanaf 678 EURO meer info