Alles over San Antonio Ibiza. Zonvakantie? Strandvakantie? Of lekker met je familie naar Ibiza? Wij hebben alle informatie over San Antonio op een rij gezet!
Booking.com

Zonvakantie San Antonio Ibiza

Ken jij het dorp San Antonio op Ibiza al? Het Spaanse eiland Ibiza is al jarenlang een populaire bestemming voor een ontspannen zonvakantie. Natuurliefhebbers kunnen heerlijk wandelen op Ibiza. De toeristen worden getrokken door het aangename weer en klimaat van het eiland. Dankzij de aangename temperaturen is het heerlijk om op het strand te liggen, maar ook de bezienswaardigheden van Ibiza zijn geliefd. Aan de westkust van Ibiza ligt San Antoni de Portmany, ook wel bekend als San Antonio. Dit voormalige vissersdorp is uitgegroeid tot een drukbezochte badplaats. San Antonio ligt op ongeveer 17 kilometer afstand van Ibiza-Stad.

Van vissersdorp tot levendige badplaats

San Antonio wordt vaak gekozen als bestemming voor een zonvakantie. De badplaats ligt aan een baai en was voorheen een rustig vissersdorp. Tegenwoordig staat het dorp bekend als een levendige badplaats waar veel gezinnen komen voor het warme weer en het strand. Ook jongeren komen hier graag vanwege het fantastische uitgaansleven. Vanwege het grote aantal bezoekers zijn er veel hotels, restaurants, bars, clubs en winkels in San Antonio gevestigd. Er is genoeg entertainment aanwezig en je zult je niet snel vervelen in deze badplaats. De bezienswaardigheden van San Antonio Ibiza Veel toeristen komen naar deze badplaats om tot rust te komen op het strand. Je kunt namelijk met bootjes een aantal mooie strandjes bereiken vanaf de haven. Wie even iets anders wilt doen dan op het strand liggen, kan de bezienswaardigheden bezoeken. Denk bijvoorbeeld aan de prachtige windmolen bij ‘ Sa Punta des Molí' of de mooie kerk van San Antonio. De kerk stamt uit de 14e eeuw. Je kunt ook een bezoekje brengen aan een middeleeuwse vestiging genaamd Torres d'en Luc. Een andere mogelijkheid is de bus nemen naar Ibiza-Stad om daar nog meer bezienswaardigheden te bezichtigen.

De spectaculaire zonsondergangen in San Antonio Ibiza

Deze populaire badplaats staat tevens bekend om de spectaculaire zonsondergangen. Cafe del Mar is waarschijnlijk de meest bekende plek op Ibiza om de zon onder te zien gaan. Je moet er dan ook op tijd bij zijn, om een goed tafeltje te bemachtigen bij dit cafe. Het is echter zeker de moeite waard om hier de prachtige kleuren van de ondergaande zon te bewonderen. Dit doe je uiteraard onder het genot van een hapje, drankje en muziek op de achtergrond.

Appartementen in San Antonio Ibiza

Hieronder staan een aantal van onze favoriete appartementen in Serfaus.

Monterrey Appartementen

Monterrey Appartementen
vanaf 375 EURO meer info

Can Bosque

Can Bosque
vanaf 1876,58 EURO meer info

Central City

Central City
vanaf 229 EURO meer info

Playa Bella

Playa Bella
vanaf 249 EURO meer info

Nereida Aparthotel

Nereida Aparthotel
vanaf 399 EURO meer info


Hotels in San Antonio Ibiza

Hieronder staan een aantal van onze favoriete hotels in San Antonio Ibiza.

THB Naeco Ibiza

THB Naeco Ibiza
vanaf 667 EURO meer info

Playasol Marco Polo I Hotel

Playasol Marco Polo I Hotel
vanaf 405 EURO meer info

Invisa Es Pla

Invisa Es Pla
vanaf 562 EURO meer info

THB Ocean Beach

THB Ocean Beach
vanaf 703 EURO meer info

Playasol Riviera Hotel

Playasol Riviera Hotel
vanaf 375 EURO meer info