Alles over Playa d'Enbossa. Zomervakantie, bereid je goed voor met deze website over Playa d'Enbossa. Appartementen, hotels en meer informatie voor een heerlijke vakantie!

Playa d'Enbossa Ibiza, ideaal voor een strandvakantie

Playa dEn Bossa is een badplaats op het eiland Ibiza. Je kunt hier komen om met het hele gezin de bezienswaardigheden van Ibiza te bezoeken of juist om lekker te gaan wandelen op Ibiza. Dit eiland staat echter het meest bekend als zonvakantie bestemming. Een populaire badplaats voor een zonvakantie op het Balearen eiland is Playa den Bossa, een buitenwijk van Ibiza-Stad. Hier ligt namelijk het langste strand van Ibiza. Vanaf dit strand heb je een mooi uitzicht op Dalt Vila, het historische hart van Ibiza-Stad. Overdag kun je op het strand optimaal genieten van het zonnige weer en ook in de avonden is er genoeg te beleven.

Playa dEn Bossa als vakantiebestemming

Playa den Bossa is de ideale zonvakantie bestemming vanwege het aangename mediterrane klimaat. Dit houdt in dat het in de winter niet erg koud wordt. In de zomer kun je heerlijk zonnig weer verwachten. Deze grote badplaats wordt in de zomer bezocht door duizenden jongeren die het ultieme Ibiza vakantiegevoel willen ervaren. Vanwege de aanwezigheid van een aantal wereldberoemde discotheken kan het er soms luidruchtig zijn. Het is echter ook een leuke bestemming voor het gezin als je met jouw familie een rustiger deel van Playa dEn Bossa opzoekt.

Het langste strand van Ibiza

Het zandstrand van Playa den Bossa is ruim 2,5 kilometer lang en is daarmee het langste strand op Ibiza. Dit strand is razend populair onder vakantiegangers en het is dus niet gek dat je langs het strand diverse voorzieningen tegen zult komen. Hierbij kun je denken aan gezellige strandtenten, restaurants, winkels, appartement complexen en hotels. Het strand van Playa den Bossa is de ideale plek om met jouw handdoek neer te strijken. Wordt het iets te warm? Neem dan een verfrissende duik of drink een verfrissend drankje in een van de vele strandbars.

Uitgaansleven

Er is geen gebrek aan uitgaansgelegenheden in Playa den Bossa. In het hoogseizoen komen veel beroemde djs naar de discotheken om tot in de late uurtjes de beste deuntjes te laten horen. Bekende locaties zijn Space, Bora Bora en Sankeys. Ook de wereldberoemde openlucht discotheek Ushuaia is hier gevestigd. Kortom, dit is de plek om heen te gaan als je wilt dansen tot de zon opkomt. Er zijn dan ook veel jongeren die Playa den Bossa kiezen als vakantiebestemming. Ook de discotheken van Ibiza-Stad zijn snel te bereiken vanaf deze badplaats.

Appartementen in Playa d'Enbossa Ibiza

Hieronder staan een aantal van onze favoriete appartementen in Serfaus.

Ebano Select

Ebano Select
vanaf 300 EURO
Bekijk Appartement

Ibiza Sun Appartementen

Ibiza Sun Appartementen
vanaf 1295 EURO
Bekijk Appartement


Hotels in Playa d'Enbossa Ibiza

Hieronder staan een aantal van onze favoriete hotels in Playa d'Enbossa Ibiza.

Garbi Ibiza & Spa

Garbi Ibiza & Spa
vanaf 584 EURO
Bekijk hotel

Grand Palladium Palace Ibiza Resort & Spa

Grand Palladium Palace Ibiza Resort & Spa
vanaf 1062 EURO
Bekijk hotel

Sirenis Tres Carabelas

Sirenis Tres Carabelas
vanaf 443 EURO
Bekijk hotel

Ushuaia Ibiza Beach

Ushuaia Ibiza Beach
vanaf 940 EURO
Bekijk Hotel

Sirenis Goleta&Spa

Sirenis Goleta&Spa
vanaf 409 EURO
Bekijk Hotel