Uitgebreide informatie over Hotel Hacienda Encanto del Rio Hotel in Ibiza. Hotel voor personen in Ibiza
Hotel Ibiza

BEKIJK OVERZICHT VAN:.

>> Hotel Ibiza

Hacienda Encanto del Rio Hotel Ibiza

Hotel in Ibiza

Als ik denk aan Ibiza, dan denk ik aan zon mooi wit Spaans huis met bogen, een plat dak en heel veel terrassen. Maar ook aan wuivende palmen. En een entree waar de naam van het huis in blauwe krulletters op staat geschreven. Als ik denk aan Ibiza, dan zie ik de mooiste vergezichten op zee vanaf een relaxt zonnebed en overal om me heen bloeiende bloemen. Ik droomde er altijd over, maar eindelijk heb ik het gevonden! Omgeven door dennenbomen en ultieme rust vond ik Hacienda Encanto del Rio. Een Zwitserse oud-profvoetballer bouwde het jaren geleden. Speciaal voor iedereen die ook zo houdt van die typische witte Ibiza-stijl, een bloeiende natuur en ultiem relaxen.

Ver weg van de drukte staat deze mooie hacienda me op te wachten, samen met de eigenaren Daniela en Heinz. Ik hoorde over hen in het plaatsje St. Vicente. Heinz Hermann is professioneel voetbalspeler geweest en is werkelijk een legende in Zwitserland. Samen lopen we langs het restaurant en door de prachtige tuin met palmbomen. Ik pluk een rijpe citroen en steek gauw een bloem in mijn haar. Bij het zwembad vind ik het zonnebed waar ik al zo lang naar verlangde, uitkijkend over zee. Op 750 meter is het strand Aquas Blanca, lacht Heinz die jaren geleden neerstreek op het eiland. En er, net als ik, de plek van zijn dromen vond. Kijk, en dit is je suite genaamd Cristal. Eenmaal binnen word ik nog blijer. Diezelfde typische stijl, de open haard en & Dan open ik de deuren van mijn terras. Een magnifiek zeezicht openbaart zich voor me. Als ik denk aan Ibiza, dan denk ik aan dit! lach ik. En eindelijk heb ik het gevonden!

  • € 755,00
  • 4-sterren Hotel
  • personen


bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (Eliza was here) en is onder voorbehoud van wijzigingen. aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleent worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.Meer Hotel Ibiza

C'an Maries Hotel Rural

C'an Maries Hotel Rural
vanaf 745,00 EURO
Bekijk Hotel

Can Escandell

Can Escandell
vanaf 555,00 EURO
Bekijk Hotel

Ushuaia Ibiza Beach & Tower

Ushuaia Ibiza Beach & Tower
vanaf 831,00 EURO
Bekijk hotel

Can Pere Sord

Can Pere Sord
vanaf 695,00 EURO
Bekijk Hotel

Can Fuster

Can Fuster
vanaf 535,00 EURO
Bekijk Hotel