Uitgebreide informatie over Hotel C'an Maries Hotel Rural in Ibiza. Hotel voor personen in Ibiza
Hotel Ibiza

BEKIJK OVERZICHT VAN:.

>> Hotel Ibiza

C'an Maries Hotel Rural Ibiza

Hotel in Ibiza

Een diamant, een juweel! Miguel praat me in de auto bij als we onderweg zijn naar een bijzondere plek in het noorden van het eiland genaamd Villa Can Maries. Pepe is de trotse eigenaar van dit juweel in het noorden. Een alom gewaardeerd en intrigerend persoon, die zijn sporen heeft verdiend in de politiek van Ibiza.

 

Miguel kent mij en kon niet anders dan ons met elkaar in contact brengen. We rijden samen door de rustige bosrijke heuvels. Villa Can Maries ligt buiten het dorp, vlakbij zee en het lijkt net alsof je een stille oase binnenloopt! Pepe zit buiten op het terras aan de grote tafel en springt op als hij ons ziet. We schuiven aan en hij stelt de andere mensen aan ons voor. Het blijken bekenden uit de music scene. Nou ben ik niet zon grote clubber, maar sommigen herken ik wel. Cava dan maar? en zonder antwoord ontpopt Pepe de kurk van een goede fles Spaanse Cava. Hier houd ik van, zegt hij, met mensen tafelen met zoveel mogelijk verschillende achtergronden. Zijn Duitse vrouw Frauke schuift aan en ze beginnen te vertellen over hoe Ibiza in de jaren 60 en 70 een toevluchtsoord werd van hippies en hoe later het toerisme op gang kwam. En ook de feesten kwamen pas later.

 

Pepe wil in de eerste plaats dat iedereen geniet van zijn pareltje Can Maries. Een oase waar mensen komen voor hun rust in een huiselijke sfeer. Met sfeervolle hotelkamers, lekker eten en een prachtige natuur. Die partys op Ibiza zijn er nog wel, verzekert Pepe me, maar s nachts en ver weg van hier. Mijn glas wordt bijgeschonken, de kaarsjes gaan aan en achter dit idyllische plaatje klinkt het geluid van de krekels en kikkers. Ik zucht, het is zo waar: diamonds are a girls best friend.

  • € 745,00
  • 4-sterren Hotel
  • personen


bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (Eliza was here) en is onder voorbehoud van wijzigingen. aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleent worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.Meer Hotel Ibiza

C'an Maries Hotel Rural

C'an Maries Hotel Rural
vanaf 745,00 EURO
Bekijk Hotel

Can Escandell

Can Escandell
vanaf 555,00 EURO
Bekijk Hotel

Ushuaia Ibiza Beach & Tower

Ushuaia Ibiza Beach & Tower
vanaf 831,00 EURO
Bekijk hotel

Can Pere Sord

Can Pere Sord
vanaf 695,00 EURO
Bekijk Hotel

Can Fuster

Can Fuster
vanaf 535,00 EURO
Bekijk Hotel