Uitgebreide informatie over Hotel Can Escandell in Ibiza. Hotel voor personen in Ibiza
Hotel Ibiza

BEKIJK OVERZICHT VAN:.

>> Hotel Ibiza

Can Escandell Ibiza

Hotel in Ibiza

Ibiza is klein, maar groot genoeg voor veel bijzonders, Miguel glimlachte en ik hing zowat aan zijn lippen. Ik merkte het direct: hij gaat me weer een geheim vertellen. En, zo bleek later: een heel mooie. Als je de weg neemt naar Sant Miguel, zie je aan je linkerhand twee blauw geschilderde keien. Daar moet je afslaan. De volgende dag sloeg ik inderdaad af en reed het onverharde pad in. Diep in het bos vond ik daar countryhouse Can Escandell.

Eigenaren Toni en Cristina stonden voor hun prachtige eeuwenoude boerderij me op te wachten. Miguel had gebeld dat ik kwam. Ik moet nog vaak aan dat beeld denken van die twee daar voor het tweehonderd jaar oude huis, want het is letterlijk zo: die twee staan altijd voor iedereen klaar. Samen liepen we rond. Het typische Spaanse huis met de dikke witte muren ligt middenin de prachtige natuur. Hier vind je de rust van Ibiza, lachte Toni. We liepen naar het zwembad waar de lavendel en de rozen bloeiden. Ik koos uit een van de acht mooie hotelkamers. Of wilde ik liever in het appartement, verscholen in nog meer rust verderop? Ik koos de kamer met de eeuwenoude balken en de muren die al jaren van historie met zich meedragen.

En nu lig ik hier aan het zwembad te genieten van de Spaanse zon. Dankzij Toni en Cristina heb ik de mooiste stille strandjes ontdekt. Ook was ontbijten dankzij de twee nog nooit zo leuk en lekker met al dat vers uit eigen tuin. Ik zucht diep en denk aan gisteravond toen we met zn drieen nog een cava dronken onder de sterren. Ons motto is: You deserve it. Ik knik. Dat vind ik nou ook. En dat geldt hier voor iedereen, elke dag weer. Een eeuwenoud geheimpje verscholen op het eiland.

  • € 555,00
  • 3.5-sterren Hotel
  • personen


bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (Eliza was here) en is onder voorbehoud van wijzigingen. aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleent worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.Meer Hotel Ibiza

C'an Maries Hotel Rural

C'an Maries Hotel Rural
vanaf 745,00 EURO
Bekijk Hotel

Can Escandell

Can Escandell
vanaf 555,00 EURO
Bekijk Hotel

Ushuaia Ibiza Beach & Tower

Ushuaia Ibiza Beach & Tower
vanaf 831,00 EURO
Bekijk hotel

Can Pere Sord

Can Pere Sord
vanaf 695,00 EURO
Bekijk Hotel

Can Fuster

Can Fuster
vanaf 535,00 EURO
Bekijk Hotel