Cala Vadella Ibiza >> wij hebben alle informatie over een vakantie op Ibiza op een overzichtelijke pagina verzameld.

Cala Vadella

Cal Vadella ligt in het zuidwesten van Ibiza. Een prachtige baai in een groene en heuvelachtige omgeving. Deze kleine badplaats is de ideale plek voor een ontspannen vakantie op Ibiza. Hier kun je in alle rust genieten van zon, zee en strand. Het is ook een mooie plek om te gaan wandelen en de prachtige natuur in te gaan. In deze baai vind je een van de mooiste stranden van Ibiza. Overdag kun je zonnebaden en een duik nemen in het heldere water. In de avond kun je gezellig uit eten gaan of een leuke bar opzoeken. Cala Vadella is ideaal voor families en rustzoekers.

Het strand

Het Cala Vadella strand is voor iedereen toegankelijk. Het strand is ongeveer 275 meter lang en 30 tot 70 meter breed. Het fijne witte zandstrand loopt langzaam af in ondiepe zee. Hierdoor is het een geschikte plek voor een gezin met kinderen. Het heldere water is perfect om te gaan snorkelen of duiken. Er zijn veel faciliteiten en voorzieningen aanwezig op het strand. Zo kun je bedden en parasols huren of gebruik maken van de buitendouches. In de buurt van het strand zijn ook diverse bars, winkels en restaurants gevestigd.

Bereikbaarheid Cala Vadella

Cala Vadella ligt in het zuidwesten van het eiland Ibiza en is redelijk centraal gelegen. Het is een goede uitvalsbasis om ook de rest van het eiland te verkennen als je in het bezit bent van een auto. Cala Vadella ligt op 25 kilometer afstand van Ibiza-Stad. De stad San Antonio ligt op ongeveer 22 kilometer afstand. Vanaf deze twee steden is Cala Vadella goed te bereiken met de auto of bus. Ook vanaf het dorpje San Jose ben je zo op het strand. De route naar het strand wordt duidelijk aangegeven op de borden en er is parkeermogelijkheid.

Vakantie vieren op Ibiza

Dit Spaanse eiland is een echte vakantiebestemming. Het toerisme is een grote inkomstenbron geworden. Er wordt daarom ervoor gezorgd dat de bezoekers van Ibiza het eiland met een glimlach verlaten. Je zult je hier niet vervelen met de diverse activiteiten die je kunt ondernemen. Het eiland is een geschikte bestemming voor een zonvakantie. Ook feestgangers kunnen hier goed vakantie vieren dankzij het fantastische uitgaansleven. Je kunt hier ook goed wandelen. Vergeet ook zeker niet om de bezienswaardigheden van Ibiza en Ibiza-stad te bezoeken.