Cala Llonga ligt in het zuidoosten van Ibiza. Het is slechts 2 kilometer verwijderd van Ibiza-Stad. Wij hebben de belangrijkste informatie en tips over Cala Llonga op een pagina verzameld!

Cala Llonga Ibiza, ideaal voor een zonvakantie

Cala Llonga ligt in het zuidoosten van Ibiza. Het is slechts 2 kilometer verwijderd van Ibiza-Stad, maar je kunt deze twee plaatsen niet met elkaar vergelijken. Cala Llonga is een strand aan een kleine baai. Cala Llonga staat bekend als een oase van rust, waardoor het een fijne bestemming is voor gezinnen met kinderen. Tijdens een verblijf bij Cala Llonga kun je profiteren van het beste van twee werelden. Enerzijds kun je genieten van de rust in deze schitterende baai. Als je juist de drukte wilt opzoeken, kun je binnen enkele minuten in Ibiza-Stad zijn. Een stad met een bruisend uitgaansleven.

Leuke dingen om te doen

In de omgeving van het strand zijn verschillende strandtenten aanwezig. Hier kun je de zonsondergang bewonderen terwijl je luistert naar muziek. Vanwege het warme weer en klimaat is het heerlijk om op Ibiza activiteiten in de buitenlucht te ondernemen. Voorbeelden van leuke activiteiten zijn: het bezoeken van een hippiemarkt, natuurpark of waterpark. Je kunt ook gaan paardrijden of meegaan met een boottocht en jeepsafari. Ibiza staat daarnaast bekend om het fantastische uitgaansleven. Je kunt de bus nemen naar Ibiza-Stad om te gaan dansen bij de beste clubs.

Het strand

Een van de trekpleisters van deze badplaats is het prachtige strand. Het wordt daarnaast omgeven door mooie hellingen met dennenbomen. Het strand is perfect voor kinderen en mensen die minder goed kunnen zwemmen. Het water loopt namelijk langzaam af en het is niet te diep. Dit strand is daarnaast perfect, omdat er veel amusement is in de omgeving voor jong en oud. Kinderen kunnen naar een mini-pretpark of spelen in de speeltuin. Tieners en de volwassenen kunnen hier gaan duiken, windsurfen, waterskien en nog veel meer. Er zijn daarnaast veel restaurantjes en bars aanwezig in de omgeving van het strand.

Met het gezin naar Cala Llonga

Cala Llonga is een geliefde locatie bij families. Veel gezinnen met jonge komen hier om vakantie te vieren, omdat het hier heerlijk rustig is. Ibiza-Stad ligt bovendien op een steenworpafstand, waardoor je in de buurt van een aantal leuke bezienswaardigheden bent. In de omgeving van Cala Llonga vind je bovendien alles wat je nodig hebt tijdens een zonvakantie. Hierbij kun je denken aan een supermarkt, maar ook een apotheek is aanwezig. Het strand Cala Llonga wordt daarnaast gezien als een fijne familiestrand. Jonge kinderen kunnen hier zonder zorgen spelen met nieuwe vakantievriendjes.