Appartement San Antonio Ibiza- Wij helpen je bij het vinden van de beste appartementen in San Antonio. Wij hebben alle accomodaties van allle aanbieders op een rij gezet. Om makkelijk en snel te zoeken!
Booking.com

Appartement San Antonio (Ibiza)

Een appartement is het ideale accomodatietype als je op zoek bent naar vrijheid. Want wat is er nou heerlijker dan zelf koken en lekker veel ruimte om te slapen en te ontspannen? Bekijk het overzicht van appartementen in San Antonio (Ibiza). Deze zijn boekbaar via Nederlandse touroperators. De informatie die getoond wordt is direct afkomstig van de touroperator.

  • appartement San Antonio Ibiza - Can Bosque

    Can Bosque

    appartement in San Antonio Ibiza (4-sterren)
    Can Bosque is een 300 jaar oude finca. Deze villaboerderij ligt zeer rustig en landelijk in de heuvels van Santa Agnes, omgeven door prachtig platteland met eeuwenoude olijfbomen. Via de elektrische poort kom je op het geheel omheinde terrein. De finca biedt een groot terras met zwembad (11 x 4 m), een gemetselde barbecue en een overdekt ...lees verder

    Meer informatie Max. 6 personen vanaf 1876,58 EURO

Appartement San Antonio (Ibiza) tips en informatie

In San Antonio is er best een uitgebreid aanbod van appartementen. Om je te helpen bij het kiezen van de juiste accomodatie, raden wij je aan om op de volgende zaken te letten bij het zoeken van een appartement of vakantiewoning in San Antonio: