Appartement in Playa d'Enbossa Ibiza. Uitgebreid en handige lijst van de beste appartementen in Playa d'Enbossa in Ibiza. De mooiste appartementen in Playa d'Enbossa op een rij! Onafhankelijk van alle reisaanbieders!
Booking.com

Appartement Playa d'Enbossa Ibiza

Een appartement is het ideale accomodatietype als je op zoek bent naar vrijheid. Want wat is er nou heerlijker dan zelf koken en lekker veel ruimte om te slapen en te ontspannen? En als je toch buiten de deur wilt eten, dan kan het altijd. Door in een appartement in Playa d'Enbossa Ibiza te verblijven kan je flink besparen op je verblijfkosten.

Hieronder staat een overzicht van appartementen in Playa d'Enbossa Ibiza. Deze zijn boekbaar via Nederlandse reisorganisaties. De informatie die getoond wordt is direct afkomstig van de touroperator.

 • Appartement Playa d'Enbossa Ibiza - App. Ibiza Sun

  App. Ibiza Sun

  Appartement in Playa d'Enbossa Ibiza (4-sterren)

  Appartementen Ibiza Sun is modern ingericht en ligt perfect voor een zonnige vakantie op Ibiza. Of je nou voor het bruisende uitgaansleven op vakantie gaat, of om heerlijk van de zon te genieten: je zit hier altijd goed. Het prachtige strand en bekende clubs als Ushuaia Beach Club en Bora Bora liggen om de hoek.

  Ook I ...lees verder

  Meer informatie vanaf 529,00 EURO

 • appartement Playa d'Enbossa Ibiza - Ebano Select

  Ebano Select

  appartement in Playa d'Enbossa Ibiza (4-sterren)
  Hip en happening. Dat zijn appartementen Ebano. De appartementen zien er strak en modern uit, absoluut Ibiza waardig! Het complex is gebouwd rondom het zwembad waar je overdag lekker kan ontspannen en voor het uitgaan al een drankje kan doen. En daarna op naar Playa d'en Bossa. ...lees verder

  Meer informatie vanaf 344,00 EURO

Appartement Playa d'Enbossa Ibiza tips en informatie

In Playa d'Enbossa Ibiza is er best een uitgebreid aanbod van appartementen. Om je te helpen bij het kiezen van de juiste accomodatie, raden wij je aan om op de volgende zaken te letten bij het zoeken van een appartement of vakantiewoning in Playa d'Enbossa Ibiza: