De mooiste appartementen in Ibiza Stad op een rij. Super handig en onafhankelijk overzicht van appartementen in Ibiza stad. (Eivissa)
Booking.com

Appartement Ibiza stad

Een appartement is het ideale accomodatietype als je op zoek bent naar vrijheid. Want wat is er nou heerlijker dan zelf koken en lekker veel ruimte om te slapen en te ontspannen? En als je toch buiten de deur wilt eten, dan kan het altijd. Door in een appartement in Ibiza stad te verblijven kan je flink besparen op je verblijfkosten.

Hieronder staat een overzicht van appartementen in Ibiza stad. Deze zijn boekbaar via Nederlandse reisorganisaties. De informatie die getoond wordt is direct afkomstig van de touroperator.

  • Appartement Ibiza stad - Appartement Ibiza-stad Ibiza 6 personen

    Appartement Ibiza-stad Ibiza 6 personen

    Appartement in Ibiza stad (-sterren)
    Dit rustig gelegen appartement heeft niet alleen een prachtig uitzicht, maar ook een ideale ligging; op loopafstand van het uitgaanscentrum van Ibiza-stad, Dalt Vila en het strand Figueretas! Dit stijlvolle appartement bestaat uit twee verdiepingen. De luxe design inrichting geeft het appartement een sfeervolle uitstraling. De ruime, lich ...lees verder

    Meer informatie Max. 6 personen vanaf 3870,47 EURO

Appartement Ibiza stad tips en informatie

In Ibiza stad is er best een uitgebreid aanbod van appartementen. Om je te helpen bij het kiezen van de juiste accomodatie, raden wij je aan om op de volgende zaken te letten bij het zoeken van een appartement of vakantiewoning in Ibiza stad: