Uitgebreide informatie over Appartement Casa Naya in Ibiza. Appartement voor personen in Ibiza
Appartement Ibiza

BEKIJK OVERZICHT VAN:.

>> Appartement Ibiza

Casa Naya Ibiza

Appartement in Ibiza

Ik beken: soms ben ik dol op relaxen. Luieren in een hangmat en uren turen naar de panoramische vergezichten, wandelen door de tuin of dobberen in het zwembad. Ik ben dus ook perfect op mijn plek bij Casa Naya!

Samen met mijn goede vriend Miguel reed ik gister over het eiland. Het groene heuvelachtige landschap was gevuld met prachtige palmbomen. In de verte blonk de zee en ineens zag ik links een uithangbordje met in sierlijke letters Casa Naya erop. Miguel zag me kijken, reed terug en sloeg linksaf de heuvel op. Een blij Bienvenido! klonk en de poort zwaaide open. Ik kon mijn geluk niet op, want toen ik uitstapte zag ik Casa Naya. Wat een rust! De casa met mooie balkonnetjes lag te genieten in de zon. Eigenaresse Olga was wel in voor mijn avonturen vol ontdekkingen en samen liepen we dan ook rond. Door de grote tuin, langs het zwembad, de sauna en de jacuzzi met magnifiek uitzicht over het groene Ibiza. En toen zag ik de hangmatten. Of ik van een hamaca houd? vroeg ze. Ik lachte en Olga wist genoeg. Ook binnen sierde het Spaanse bloed en die relaxte sfeer. De inrichting van de kamer is modern en knus. Ik keek Miguel aan en hij knikte. We bleven! Gauw koos ik voor de kamer met de klamboe, de bogenmuren en de houten openslaande deuren naar mijn balkon. Want ook daar houd ik van: wakker worden van de vogels.

En nu lig ik dus te luieren in mijn hangmat in de zon. Miguel niet. Die is het liefst actief. En dat kan hier ook: tennissen, fitnessen, mountainbiken. Dat is het voordeel van Casa Naya: bij de gastvrije Olga kan het allemaal.

  • € 575,00
  • 3-sterren Appartement
  • personen


bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (Eliza was here) en is onder voorbehoud van wijzigingen. aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleent worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.Meer Appartement Ibiza

Casa Hippie

Casa Hippie
vanaf 569,00 EURO
Bekijk Appartement

Casa Naya

Casa Naya
vanaf 575,00 EURO
Bekijk Appartement

Can Noria

Can Noria
vanaf 835,00 EURO
Bekijk Appartement

Panoramic

Panoramic
vanaf 429,00 EURO
Bekijk appartement

One Ibiza Suites

One Ibiza Suites
vanaf 1001,00 EURO
Bekijk Appartement