Uitgebreide informatie over Appartement Casa Maca in Ibiza. Appartement voor personen in Ibiza
Appartement Ibiza

BEKIJK OVERZICHT VAN:.

>> Appartement Ibiza

Casa Maca Ibiza

Appartement in Ibiza

Wanneer ik de haven van Ibiza-Stad binnen kom varen, kijk ik met een verliefd gevoel naar het prachtige havenstadje. Het begint te schemeren, waardoor er een romantische roze gloed over het stadje valt. Als we aanmeren kan ik niet wachten om mijn verblijf voor de komende dagen te zien. Vanaf Casa Maca kan je precies over de haven uitkijken, dus vanaf daar kan ik nog iets langer van het uitzicht genieten.

Casa Maca is net zo romantisch als ik gehoopt had. De geur van lavendel prikkelt mijn zintuigen. De authentieke accommodatie is vrolijk omringd door kleurrijke bloemen. Het hele complex wordt opgelicht met sfeervolle lampjes. Ik loop een rondje langs de gezellige huisjes en het zwembad. Ik eindig bij een gezellig pleintje vol met allerlei verschillende bankjes en een prachtig uitzicht over de verlichte stad.

Mijn avond was heerlijk, ik at een heerlijke visspecialiteit van het huis en ontmoette leuke mensen. Wanneer ik het zo laat heb gemaakt dat ik als laatste overblijf, besluit ik naar mijn suite te gaan. Als ik binnenstap ben ik verrast door de mooi suite. Het is minimalistisch ingericht, maar door de kleuren en de details geeft het me een knus gevoel. Het ruime hemelbed trekt al snel mijn aandacht. Wat zal ik lekker slapen in dit paradijsje.

  • € 930
  • 4-sterren Appartement
  • personen


bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (Eliza was here) en is onder voorbehoud van wijzigingen. aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleent worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.Meer Appartement Ibiza

Casa Maca

Casa Maca
vanaf 930 EURO
Bekijk Appartement

Mar Y Playa I

Mar Y Playa I
vanaf 245 EURO
Bekijk Appartement

Globales Montemar

Globales Montemar
vanaf 587 EURO
Bekijk Appartement

El Sueño

El Sueño
vanaf 3214,85 EURO
Bekijk Appartement

Can Cifre 6-pers

Can Cifre 6-pers
vanaf 2586,34 EURO
Bekijk Appartement