Uitgebreide informatie over Appartement Can Noria in Ibiza. Appartement voor personen in Ibiza
Appartement Ibiza

BEKIJK OVERZICHT VAN:.

>> Appartement Ibiza

Can Noria Ibiza

Appartement in Ibiza

Mijn vrienden vragen mij vaak hoe ik toch steeds weer een onontdekt plekje vind. Want alles onder de Mediterrane zon is toch al ontdekt? Soms gaat het vanzelf. Dan stap ik in mijn huurauto en ga ik gewoon rijden. Zoals hier in het noorden van Ibiza. En hoewel dit eiland niet zo groot is, ontdek ik steeds weer iets nieuws.

Na een ritje door de groene bergen en langs baaitjes met schitterend blauw water stuitte ik op Can Noria. Een witte finca met een privezwembad en een buiten keuken! Al snel ontdek ik dat de villa van binnen van alle luxe is voorzien. Een vaatwasser in de keuken en een heerlijke inloopdouche in de badkamers. Dit is zeker een plekje voor mij en mijn vrienden. Ik zie het al helemaal voor me: met een koel glas wijn op een ligstoel bij het zwembad terwijl de geur van heerlijke kruiden van de barbecue komt. Wat een geluksmomentje!

  • € 835,00
  • 4-sterren Appartement
  • personen


bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (Eliza was here) en is onder voorbehoud van wijzigingen. aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleent worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.Meer Appartement Ibiza

Casa Hippie

Casa Hippie
vanaf 569,00 EURO
Bekijk Appartement

Casa Naya

Casa Naya
vanaf 575,00 EURO
Bekijk Appartement

Can Noria

Can Noria
vanaf 835,00 EURO
Bekijk Appartement

Panoramic

Panoramic
vanaf 429,00 EURO
Bekijk appartement

One Ibiza Suites

One Ibiza Suites
vanaf 1001,00 EURO
Bekijk Appartement