Appartement Ibiza. Wij hebben alle leuke en mooie appartementen in Ibiza op een rij gezet. Bekijk ons onafhankelijke overzicht hier!
Booking.com

Appartement Ibiza

Een appartement is het ideale accomodatietype als je op zoek bent naar vrijheid. Want wat is er nou heerlijker dan zelf koken en lekker veel ruimte om te slapen en te ontspannen? En als je toch buiten de deur wilt eten, dan kan het altijd. Door in een appartement in Ibiza te verblijven kan je flink besparen op je verblijfkosten.

Hieronder staat een overzicht van appartementen in Ibiza. Deze zijn boekbaar via Nederlandse reisorganisaties. De informatie die getoond wordt is direct afkomstig van de touroperator. Het zijn accomodaties verspreid over het hele eiland! Dus er zit zeker wat interessants bij.

 • Appartement Ibiza - El Sueño

  El Sueño
  Meer informatie Max. 6 personen vanaf 3214,85 EURO
 • Appartement Ibiza - Casa Maca

  Casa Maca
  Meer informatie vanaf 930 EURO
 • Appartement Ibiza - Can Cifre 8-pers

  Can Cifre 8-pers
  Meer informatie Max. 8 personen vanaf 3218,73 EURO

Appartement Ibiza tips en informatie

In Ibiza is er best een uitgebreid aanbod van appartementen. Om je te helpen bij het kiezen van de juiste accomodatie, raden wij je aan om op de volgende zaken te letten bij het zoeken van een appartement of vakantiewoning in Ibiza:

Appartement op Ibiza zoeken met de kaart

Met onderstaande zoekwidget kan je heel snel en makkelijk appartementen op Ibiza zoeken. Gebruik de zoomknop om bij OAD, D-reizen of Lavidatravel te zoeken naar vakantiewoningen.


Appartement Ibiza - zelf boeken

Natuurlijk kan je ook prima zelf een appartement boeken. Via Booking.com gaat dit heel erg eenvoudig. Gewoon de aankomst- en vertrekdatum invullen en uitzoeken maar!

Booking.com