Appartement in Cala Llonga Ibiza. Bekijk onze tips voor het vinden van de juiste vakantiewoning op Ibiza. Wij hebben alle tips voor Calla Llonga op een rij gezet.
Booking.com

Appartement Cala Llonga Ibiza

Een appartement is het ideale accomodatietype als je op zoek bent naar vrijheid. Want wat is er nou heerlijker dan zelf koken en lekker veel ruimte om te slapen en te ontspannen? En als je toch buiten de deur wilt eten, dan kan het altijd. Door in een appartement in Cala Llonga Ibiza te verblijven kan je flink besparen op je verblijfkosten.

Hieronder staat een overzicht van appartementen in Cala Llonga Ibiza. Deze zijn boekbaar via Nederlandse reisorganisaties. De informatie die getoond wordt is direct afkomstig van de touroperator.

  • appartement Cala Llonga Ibiza - Casa la Vida

    Casa la Vida

    appartement in Cala Llonga Ibiza (4-sterren)
    Casa la Vida is gebouwd in Moorse stijl en ligt op een rustige locatie vlakbij een prachtige baai, aan de voet van een berg. In de omgeving vindt u prachtige baaien, zoals op 5 minuten loopafstand het familie vriendelijke strand en dorp van Cala Llonga. Ook de bekende beach club Amante is op slechts 10 minuten loopafstand. De ruim 250 jaa ...lees verder

    Meer informatie Max. 6 personen vanaf 2656,3 EURO

Appartement Cala Llonga Ibiza tips en informatie

In Cala Llonga Ibiza is er best een uitgebreid aanbod van appartementen. Om je te helpen bij het kiezen van de juiste accomodatie, raden wij je aan om op de volgende zaken te letten bij het zoeken van een appartement of vakantiewoning in Cala Llonga Ibiza: