Appartement in Cala Llonga Ibiza. Bekijk onze tips voor het vinden van de juiste vakantiewoning op Ibiza. Wij hebben alle tips voor Calla Llonga op een rij gezet.

Appartement Cala Llonga Ibiza

Een appartement is het ideale accomodatietype als je op zoek bent naar vrijheid. Want wat is er nou heerlijker dan zelf koken en lekker veel ruimte om te slapen en te ontspannen? En als je toch buiten de deur wilt eten, dan kan het altijd. Door in een appartement in Cala Llonga Ibiza te verblijven kan je flink besparen op je verblijfkosten.

Hieronder staat een overzicht van appartementen in Cala Llonga Ibiza. Deze zijn boekbaar via Nederlandse reisorganisaties. De informatie die getoond wordt is direct afkomstig van de touroperator.

 • Appartement Cala Llonga Ibiza - App. Oasis Sa Tanca

  App. Oasis Sa Tanca

  Appartement in Cala Llonga Ibiza (2-sterren)
  De sfeervolle appartementen Oasis Sa Tanca genieten een perfecte locatie in Cala Llonga. Binnen enkele stappen sta je al met voeten in het witte zand, maar ook het centrum bereik je al in enkele minuten wandelen. Zo kun je naast het genieten van de rust ook kiezen voor gezelligheid. Deze vakantie is het genieten van beide werelden.
  ...lees verder

  Meer informatie vanaf 374,00 EURO

Appartement Cala Llonga Ibiza tips en informatie

In Cala Llonga Ibiza is er best een uitgebreid aanbod van appartementen. Om je te helpen bij het kiezen van de juiste accomodatie, raden wij je aan om op de volgende zaken te letten bij het zoeken van een appartement of vakantiewoning in Cala Llonga Ibiza: